Muu

'Jeopardy!' säilyttää parhaan syndikaattoripaikan Matt Amodion voittoputken jälkeen

Mitä Elokuvaa Nähdä?

Edes Matt Amodion 38 ottelun voittoputken loppua ei voida pitää Vaara! alas. Lokakuun 17. päivänä päättyneellä viikolla ABC-tietokilpailu on säilyttänyt paikkansa syndikaation parhaimpana, 3 % vähemmän kuin viime viikolla, arvosanalla 5,7. The Wrapin mukaan . Perhe riita perässä 5,5 arvosanalla.

Yale Ph.D. opiskelija, Amodio teki Vaara! historiaa, kun hän vapautti James Holzhauerin pelaajana toiseksi eniten peräkkäisiä voittoja koskaan voitti 33. peräkkäisen voittonsa. Amdion voittoputki päättyi lopulta ohjelman 11. lokakuuta jakson aikana, 38 pelin jälkeen. Kuitenkin hänen käteisvoittonsa (1 518 601 dollaria) nosti hänet kolmannelle sijalle kaikkien aikojen ei-turnauksen käteisvoittojen luettelossa ja sijoittui Holzhauerin (2 462 216 dollaria) ja Ken Jenningsin (2 520 700 dollaria) taakse. Amodio palaa pian franchising-sarjaan kilpaillakseen seuraavassa Vaara! Mestarien turnaus.

suoratoisto macys-päivän paraati

Se on ensimmäinen kerta Jeopardyssa! historiasta, että meillä on ollut kaksinumeroisia mestareita! Jatkaako Jonathan vaikuttavaa juoksuaan? pic.twitter.com/B07BKVL07a

— Vaara! (@Jeopardy) 25. lokakuuta 2021

yellowstone-sarja, josta katsoa

Amodion irtautumisen jälkeen uusi mestari Jonathan Fisher tekee omaa historiaansa. Fisher voitti 10. pelinsä viime perjantaina, mikä oli ensimmäinen kerta koskaan Vaara! on koskaan pelannut peräkkäisiä mestareita, joilla on vähintään 10 voittopeliä.

On myös mahdollista, että nämä kaksi päätyvät kilpailemaan toisiaan vastaan ​​jälleen tämän vuoden Tournament of Championsissa. On yksi elämäni kohokohdista olla täällä, mutta myös pelata Mattia vastaan, Fisher sanoi Vaara! aikaisemmin tässä kuussa. Joten sen tekeminen uudelleen olisi vain kirsikka kakun päällä.

Big Bang teoria alum Mayim Bialik toimii tällä hetkellä ohjelman juontajana Mike Richardsin kiistanalaisen poistumisen jälkeen. Hän on tällä hetkellä asetettu isännöimään ohjelmaa 5. marraskuuta asti, minkä jälkeen hän ja Vaara! icon Jennings siirtyy pois käytöstä vuoden 2021 loppuun asti.